Midsommarafton.....

i all ära. En familjehelg med traditionell dans & lekar runt stången. Vi skrattar & älskar. Vi har blomsterkrans i håret, vit sommarklänning & massor av god mat & kylen fylld av alkohol i olika former. Men helgen innehåller även gräl, olyckor, misshandlar, våldtäkter & i värsta fall död. Statistik visar att det föds flest beibisar under mars, polisanmälningar för våldsbrott som är familjerelaterade ökar efter denna helg. På midsommarafton är det helt ok att vara i gasen redan innan 12, att snubbla på gräsmattan när man ska vara lustig inför barnen, att dra en riktig fräckis för den prydda granntanten, att somna i förtältet etc....Varför släpper alla hämningar? Vadan denna extrema personlighetsförändring???
Nåja alla är ju inte så här än så längre representeras dessa av ett lågt antal svenskar.
Önskar alla en underbar midsommar utan tragedier. Hoppas ni får äta & dricka gott i nära & käras goda sällskap.
Själv så ska jag umgås med min bästa vän Maria. Vi ska mumsa på fjolårets suströmming se film & mysa??!!! Jag måste även vara stand-by som chaufför till mina barn som är ute på sina äventyr..
Var rädd om varandra
Kram




Stickorna glöder igen.....

hade massor av projekt liggande & valde då denna kofta (se bild).... Hade köpt garn på Hemflit i Umeå....min favobutiik. Eva m personal Tack för att ni finns. När bakstycket  är klart så inser jag att jag inte vill ha ljusbeige...hmmm. Vill den brunmelerad men självklart så har den färgen utgått...Hemflit har bara ett nystan kvar...men va fan...googlar på nätet & hittar www.tittisbod.se
En underbart trevlig kvinna boende i Hallsberg...hon har garnet jag söker!!!!!! Tjohooooo.....2 dar efter betalning ligger ett paket vid min dörr....Åhhh änligen får jag börja...2 veckor senare är min tröja klar...brunmelerad...ska nämnas att jag hittade fina coccosnötknappar oxå hos Titti.
Titti får TSB Trevlig Snabb Billig
hat jag vägarna förbi Hallberg så Måste jag besöka hennes lilla bod, den ser så gullig & mysig ut.
Ha en skön dag


RSS 2.0