Melodifestivalfebern slår till igen....

Minns när jag var liten så satt vi bänkade framför TV & såg på evenemanget tillsammans. Det var enda gången familjen såg något program ihop. Idag så finns det fler utbud till sådanna sammankomster. Let´s dance, Robinson, Idol etc.
Men det är ändå melodifestivalen som överlevt längst  & lär nog överleva de andra programmen.
Schlagerfestivalen som man kallade den förut har ju dock blivit förändrad. Personligen til
B-sl det sämre anser jag. Alla dessa deltävlingar, andra chansen, jokrar gör i och för sig att artisterna är fler & att städer runt om i Svedala får var med i jippot men Vad kostar det???

Måns Zelmerlöw, Christin Meltzer och Dolph Lundgren??!!Vem fick för sig att denna något udda trio skulle leda melodifestivalen 2010??!!
Måns är en snygg , charmig ung kille med en skön pipa.
Christin en rolig tjej med rapp i käft.
Dolph...ja vad säger man om Dolph??!! En norrlänning, Kramfors, som med vältränad kropp hamnade i filmbranschen. Men enligt min åsikt så är han en kådis. RockyIV är den enda hyffsade skådespelarprestationen han utfört. Det var med den filmen han fick sitt sk genombrott.  Förhållande med Grace Jones gavhan en X:tra putt i kändisvärlden..

Att nu få se honom som programledare i melodifestivalen kan bli spännade,
Antingen så är han som klippt & skuren eller oxå blir det ännu en plum i hans meritbok...Han medverkar dock bara i morgon i Ö-vik & i finalen i Globen.
Så det är bara att duka upp med ostbricka, lite vin & bänka sig i soffan imorgon.
Detta kan man ju bara inte missa eller hur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0